faredőny

Faredőny javítás!

Gurtnicsere a bejelentés napján!


Több faredőny javítás esetén kedvezmény!


Munkatársunk területi képviseletünkről akár 1-2 órán belül a helyszínre érkezik!

Várjuk hívását! Hétvégén is!

A faredőny javítás:

Vállaljuk: az eltört lamellák (a faredőny léceket összetartó lemezek) cseréjét és pótlását, faredőny átfűzést (a faredőny felső harmadában általában gurtni tartja össze a faredőny léceit, ami idővel elszakadhat), a faredőny fa tengelyének (ez a tengely a tokban található, erre tekeredik fel a faredőny) korszerű csapágyas acél tengelyre való cseréjét (megkönnyíti a redőny használatát), a redőny vezetősínjének korszerű szinterezett alumíniumra való cseréjét, a gurtni kivezető cseréjét, gurtni cserét, a gurtni szorító cseréjét, a gurtni felcsévélő szerkezet (falba épített vagy falon kívüli) cseréjét.

Lehet, hogy több ismerős is ajánlkozik Önnek, faredőny javításra. De a jó szakemberek, amilyenek a Redőnységnél is vannak pótolhatatlanok, ha a faredőny elromlik! A Redőnység vezetősége kiemelten ügyel arra, hogy Önhöz csak kimagasló gyakorlattal rendelkező szakember menjen ki faredőny javítás céljából. Ezt nyújtja Önnek a Redőnység!

faredőny javítás

FAREDŐNY JAVÍTÁS, GURTNICSERE

BUDAPEST és PEST MEGYE


II., kerület, III., kerület, IV., kerület, XIII., kerület,
XIV., kerület, XV., kerület, XVI., kerület,
., kerület, II., kerület, VI., kerület,
VII., kerület, VIII., kerület, XI., kerület,
XII., kerület, XXII., kerület,
X., kerület, X., kerület, XVII., kerület,
XVIII., kerület, XIX., kerület, XX., kerület,
XXI., kerület, XXIII., kerület.

Reggel 8.00-tól várjuk hívását!

06-20/368-5888

Ha nem éri el, hívja a központi számunkat!

06-20/777-1122

Elégedett ügyfeleink:


Már évek óta a Redőnységet hívom, ha redőny javításra van szükségem! Mindig pontosan, a redőnységmegbeszélt időben jelentkeznek. Korrekt áron javítanak, elégedett vagyok velük! Ha redőny javítás, akkor: Redőnység! E. Gábor, Budapest XXII. 2012 Szeptember 29.

A Redőnység egy jó kedélyű, vidám csapat! Mindig udvariasak, és pontosak! A redőny javítás elképzelhetetlen a Redőnység csapata nélkül. Gurtni csere esetén verhetetlenek! Olyan egyedi technikákkal végeznek redőny javítást, ami még az ezermester férjemet is elkápráztatta. Ha redőny javításról, vagy gurtni cseréről van szó, akkor mindenképpen Redőnység pártiak vagyunk! L. Ferencné, Budapest II kerület, 2012 Október 1.