redőny


Redőny javítás!

Gurtnicsere a bejelentés napján!


Több redőny javítás esetén kedvezmény!


Munkatársaink területi képviseleteinkről akár 1-2 órán belül a helyszínre érkeznek!

Várjuk hívását! Hétvégén is! A Városok, Munkaterületek menüben megtalálható területileg illetékes telefonszámokon!

A redőny javítás:

A redőny javítás a Redőnység számára a kiemelten fontos tevékenységek közé tartozik! Miért cserélné újra redőnyét, ha a Redőnység szakembere javítással könnyedén helyrehozza az elromlott redőnyt? A redőny javítás felelősségteljes munka. Időigényes azok számára, akik nem értenek a redőnyökhöz. A Redőnység szakemberei rövid idő alatt elvégzik Önnél a javítást, míg Ön a kedvteléseinek élhet, vagy értékes munkát végezhet el.

Lehet, hogy több ismerős is ajánlkozik Önnek, redőny javításra. De a jó szakemberek, amilyenek a Redőnységnél is vannak pótolhatatlanok, ha a redőny elromlik! A Redőnység vezetősége kiemelten ügyel arra, hogy Önhöz csak kimagasló gyakorlattal rendelkező szakember menjen ki redőny javítás céljából. Ezt nyújtja Önnek a Redőnység!

gurtni

REDŐNY JAVÍTÁS, GURTNICSERE

BUDAPEST


II., kerület, III., kerület, IV., kerület, XIII., kerület :

06-20/358-0785


XIV., kerület, XV., kerület, XVI., kerület :

06-20/368-5888


I., kerület, II., kerület, VI., kerület,
VII., kerület, VIII., kerület, XI., kerület,
XII., kerület, XXII., kerület :

06-70/984-5036


IX., kerület, X., kerület, XVII., kerület,
XVIII., kerület, XIX., kerület, XX., kerület,
XXI., kerület, XXIII., kerület :

06-20/357-9502

Elégedett ügyfeleink:


Már évek óta a Redőnységet hívom, ha redőny javításra van szükségem! Mindig pontosan, a redőnységmegbeszélt időben jelentkeznek. Korrekt áron javítanak, elégedett vagyok velük! Ha redőny javítás, akkor: Redőnység! E. Gábor, Budapest XXII. 2012 Szeptember 29.

A Redőnység egy jó kedélyű, vidám csapat! Mindig udvariasak, és pontosak! A redőny javítás elképzelhetetlen a Redőnység csapata nélkül. Gurtni csere esetén verhetetlenek! Olyan egyedi technikákkal végeznek redőny javítást, ami még az ezermester férjemet is elkápráztatta. Ha redőny javításról, vagy gurtni cseréről van szó, akkor mindenképpen Redőnység pártiak vagyunk! L. Ferencné, Budapest II kerület, 2012 Október 1.